Authentiek, handgemaakt eiken bijgebouw

Groep Jordens heeft een zeer exclusief concept ontworpen dat velen onder jullie zeker zal aanspreken. We hebben namelijk een eiken bijgebouw gecreëerd waar heel veel mogelijkheden en voordelen aan verbonden zijn!

De voordelen van ons bijgebouw

  • De tijdloze constructie is een streling voor het oog
  • Dit unieke bijgebouw voor in je tuin is een investering voor de toekomst en een waardeverhoging van uw vastgoed.
  • We gebruiken enkel de beste materialen. Deze worden door ons op een zeer strenge wijze geselecteerd. We maken gebruik van authentieke verbindingen zoals vogelbekverbindingen, pengatverbindingen, enz.
  • De hele constructie wordt op een traditionele wijze volledig met de hand gemaakt, dat maakt het natuurlijk nog een stukje exclusiever.
  • Wij onderscheiden ons van de rest omdat wij dit product volledig zelf maken en rechtstreeks bij de klant kunnen leveren zonder tussenpersonen of verdelers. Dit is voordelig voor de opvolging achteraf, de garantie en natuurlijk de prijs!
  • Het eiken cottage is zo ontworpen dat het een vrijstelling kan hebben van een stedenbouwkundige vergunning, er is zelfs in de meeste gevallen geen meldingsplicht vereist. Hiervan vindt u alles terug op de website van Ruimtelijke Ordening

Wil u meer weten over onze poolhouse?

Hebt u interesse?

Op zaterdag kan u vrijblijvend een kijkje komen nemen in onze showroom te Kortessem (Limburg).
Dit is enkel mogelijk na afspraak. Maak online een afspraak of bel naar 011/96.83.82.

Foto's van ons bijgebouw

Veelgestelde vragen

Heb ik een stedenbouwkundige vergunning nodig?
Het gebouw is zo ontworpen dat het een vrijstelling kan hebben van een stedenbouwkundige vergunning, er is zelfs in de meeste gevallen geen meldingsplicht vereist. Hiervan vindt u alles terug op de website van Ruimtelijke Ordening

We maken ons eiken bijgebouw volledig zelf. Zo zijn we zeker dat we de beste kwaliteit leveren.

Grondplan

Interesse?

Kom een kijkje nemen in onze showroom!